Conecteaza-te cu noi

Administratie

Holurile Primăriei Constanța, transformate în galerie de artă! Tablourile, expuse doar pentru ochii lui Chițac și compania

Published

on

pictura primaria constanta

Holurile Primăriei Constanța, transformate în galerie de artă, anunță viceprimarul Ionuț Rusu. El spune că Primăria Constanța găzduiește, în această perioadă, o expoziție de pictură inedită. Intitulată „Lumină, spațiu și culoare”, expoziția este creația pictorului Eugeniu Albu, membru UAPR- Filiala Constanța Unu.

„Cultura face parte din identitatea noastră și avem datoria de a o prețui și de a o pune în valoare. De aceea, Primăria Constanța găzduiește în această perioadă o expoziție de pictură inedită. Intitulată „Lumină, spațiu și culoare”, expoziția este creația pictorului Eugeniu Albu, membru UAPR- Filiala Constanța Unu.

Operele de artă semnate de domnul Eugeniu Albu cuprind o tematică diversă: imagini portuare, peisaje marine sau peisaje din zona peninsulară. Succesiunea registrelor cromatice și jocul de lumini și umbre îi oferă privitorului o operă valoroasă. Artistul știe să-și găsească nota personală și originală, asumându-și stiluri artistice diferite.

Încurajarea artiștilor constănțeni face parte din strategia de revitalizare culturală a orașului nostru, iar expoziția “Lumină, spațiu și  culoare” este un demers prin care continuăm acțiunile de promovare a artiștilor plastici locali.“, spune Ionuț Rusu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions