Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Un șofer a lovit șase mașini parcate și a părăsit locul accidentului

Published

on

accident noaptea

În cursul serii trecute, mai multe autoturisme parcate pe strada Pandurului din municipiul Constanța au fost avariate. Conducătorul auto care a provocat aceste daune a părăsit locul tamponării. Acesta a fost ulterior identificat de polițiști și are la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Serviciului Rutier, în vedere soluționării tamponării.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Pandurului din municipiul Constanța, s-a produs un eveniment rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 38 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Pandurului și ar fi lovit 6 autoturisme care erau parcate.

Advertisement

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului. Acesta a fost, ulteior, identificat de polițiști, având la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Serviciului Rutier, în vederea soluționării tamponării.

accident noaptea

Foto: Facebook/Info Trafic Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions