Societate

Cum poți obține o subvenție nerambursabilă de 33.500 de euro ca să devii antreprenor

mart. 17, 2018 Adrian Cârlescu

Luni, la Hotelul Ibis, cu începere de la ora 11, se lansează în Constanța un proiect regional de dezvoltare a mediului antreprenorial. Pe lângă cursuri de specialitate și îndrumare, organizatorii vor finanța cele mai bune idei de afaceri în mediul urban. Practic, vorbim aici de o subvenție nerabursabilă de 33.500 de euro pentru fiecare idee de afaceri selectată. În total vor fi 54 de beneficiari finali, din județele arondate Regiunii Sud-Est, care vor fi ajutați astfel să devină antreprenori. Iată mai jos anunțul publicat de organizatori pe Facebook:

”Dezvoltă propria ta afacere de succes! Cum poți face acest lucru? Prin intermediul proiectului „Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea SE prin acces la finanțare DEMOFIN – SE”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 România Start-Up Plus.
Implementat de Egis România S.A, proiectul își propune să sprijine dezvoltarea activităților independent în regiunea de dezvoltare Sud-Est (județul Constanta) pentru crearea unor locuri de muncă stabile și dezvoltarea mediului economic la nivelul regiuni.
Vă invităm să aflați mai multe detalii și să luați parte la evenimentul ce va avea loc Luni, 19 martie, ora 11:00 în Constanta, județul Constanta în incinta Hotel Ibis Constanta.
Pentru confirmari si informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la: valentin.alexandru@egis-romania.com, telefon: 0753.066.653 – persoană de contact Valentin Alexandru
Egis Romania – https://goo.gl/XZ7cEr

Despre proiect

Proiectul ”Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud-Est prin acces la finanțare – DEMOFIN–SE” este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3, Obiectivul tematic 8, Prioritatea de investiții 8.iii, Obiectivul specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană. Codul proiectului este POCU/82/3/7/105545.

Valoarea totală a proiectului este de 13.333.530,29 lei, din care valoarea cofinanțării UE este de 11.211.893,65 lei.

Data începerii proiectului este 15 ianuarie 2018, iar data finalizării este 14 ianuarie 2021.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Comments

comments

Adrian Cârlescu

About The Author

Adrian Cârlescu este absolvent al Facultăţii de Filozofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui masterat de filozofia culturii în cadrul aceleiaşi facultăţi (2000). Activează în presa locală, constănţeană, din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigaţii la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro. De-a lungul timpului a publicat anchete jurnalistice despre retrocedările lui Radu Mazăre, introducerea Pădurii Comorova în intravilan şi vânzarea ei, abuzul judiciar de la Fruvimed Medgidia SA, geneza Fondului Proprietatea, jaful din piscicultură, interesele din zona investiţiilor în energia eoliană, averea ascunsă şi faptele reprobabile ale unor politicieni, magistraţi sau oameni de afaceri abonaţi la lucrări publice. În 2014, a publicat cartea-document „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”. În 2015, a publicat, alături de dr. Sorin Marcel Colesniuc, lucrarea „O istorie a oraşului Cernavodă”, redactând, în baza documentelor de arhivă, secţiunea dedicată evoluţiei oraşului din 1878 până în prezent.