Conecteaza-te cu noi

Societate

De ziua lor, pensionarii constănțeni se distrează! Vezi cum

Published

on

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța organizează un spectacol aniversar cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice.

Manifestarea se va desfășura în data de 01.10.2018, ora 15.00 la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța, strada Unirii nr.104.

Spectacolul va fi unul diversificat, cu muzică populară, muzică ușoară românească și grecească. Programul artistic va fi susținut de formația „Tomis Quartet”, Luna Tudorache, Mihaela Vîscea şi ansamblul de dansuri greceşti  „Astras”.

Toți beneficiarii căminului vor fi invitați la o masă festivă și vor primi mici daruri constând în produse de igienă și dulciuri.

Advertisement

De asemenea, în data de 01.10.2018  la ora 11.00 va avea loc etapa finală și premierea câștigătorilor Concursului de table pentru pensionari care se va desfășura la Clubul de pensionari situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 77-79 din Constanța. Finala se va desfășura pe sistemul trei linii câștigate din cinci maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Toate mesele vor juca între ele, astfel încât în finală vor ajunge patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III se vor juca doua finale, finala mică și finala mare.

Premiile constau în sume de bani după cum urmează:

-Locul I  – 300 lei;

-Locul II – 200 lei;

-Locul III- 100 lei;

Cu ocazia  Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, pensionarii vor fi serviți în fiecare  pavilion cu produse de patiserie și sucuri.

Advertisement

Și la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un spectacol dedicat persoanelor vârstnice. Acolo, Primăria municipiului Constanța va organiza pe data de 30 septembrie  un spectacol susținut de către Fuego, Stela Enache și Marina Florea.  Acesta va începe la ora 17.00 iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions