Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu, PNL: “Plafonarea prețului la lemnele pentru încălzirea locuințelor, un proiect la care lucrează Guvernul”

Published

on

Plafonarea prețului la lemnele pentru încălzirea locuințelor este un proiect la care lucrează Guvernul României, condus de primul ministru, #NicolaeCiucă, anunță Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanța, într-o postare pe contul său de Facebook.

“Peste 3 milioane de gospodării sunt încălzite cu lemne sau cu produse derivate, iar în momentul de față, urmează ca plafonarea să fie făcută pentru 6 luni, în timp ce prețul propus ar fi 500 lei/metru ster de lemne.

În contextul actual al unor creșteri artificiale și al unei fluctuații a prețului la energie și combustibil, intervenția statului este una esențială în a bloca speculațiile care ar putea apărea în piață.

Plafonarea prețului este o modalitate de sprijin, de protecție a celor care folosesc lemnul drept combustibil pentru a-și încălzi locuințele în perioada rece. Prin acest act normativ al Guvernului, exportul lemnului de foc și al produselor derivate pentru încălzire va fi limitat”, precizează parlamentarul constănțean.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement