Conecteaza-te cu noi

Actual

Dobrogea, sub cod portocaliu de vreme rea. Vezi ce au anunțat meteorologii

Published

on

Meteorologii au emis un cod portocaliu de vreme rea valabil  în zona de litoral a Dobrogei. Codul va intra în vigoare la ora 2.00 a nopții de 5 februarie și va fi valabil până la ora 20.00.

Potrivit specialiștilor, pe litoral, temporar va ninge, iar vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de  70…80 km/h, astfel că ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă, mai accentuate în zona județului Constanța.

Notă: Vântul va continua să prezinte intensificări și în noaptea de duminică spre luni (5/6 februarie).

Potrivit Centrului Meteorologic Dobrogea, vremea va fi închisă și se va răci. Cerul va fi noros și pe arii extinse vor fi precipitații, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi în jur de 10 l/mp. Vântul se va intensifica treptat începând din cursul după-amiezii, cu rafalele în general de 55…65 km/h viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade, iar cele minime între -5 și -1 grade.

Advertisement

Mâine vremea va continua să se răcească și va deveni rece pentru această perioadă. Cerul va fi noros și pe arii extinse va ninge viscolit. Cantitățile de apă vor fi în general de 15 – 20 l/mp. Se va depune strat de zăpada mai consistent. Vântul va prezenta intensificări susținute, cu viteze la rafală în general de 65…75 km/h, amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 0 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade.

Luni vremea se va menține rece, cu cerul mai mult noros. Local va mai ninge slab. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, cu rafale de peste 55 km/h, amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 1 grad, iar cele minime între -7 și -2 grade.

Marți, vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil și izolat va mai ninge slab. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, cu rafale de peste 55 km/h, amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 0 grad, iar cele minime între -6 și -3 grade.

Foto: Ilustativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions