Connect with us

Exclusiv

DOSAR PENAL pentru Mariana Gâju. Primarul va da explicații la Poliție pentru atitudinea de interlop

Published

on

Primarul comunei Cumpăna va da explicații la Poliție după ce Ordinea.ro a prezentat o înregistrare în care Mariana Gâju are o atitudine specifică lumii interlope de intimidare a unui opozant. Înainte să-l ”consilieze” pe omul ei cum să-l lovească pe opozant, pe întuneric și fără martori, primărița Mariana Gâju l-a agresat verbal pe cel care îndrăznise să o critice. Pentru „sfatul“ dat de Mariana Gâju, activistul Nicu Nicărel, cel amenințat, a depus plângere penală la Poliție. În urma sesizării, conducerea Inspectoratului de Poliție a Județului Constanța l-a anunțat că aspectele sesizate de el fac obiectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, prev. de art. 206, alin. 1 Cod penal, sens în care a fost întocmit un dosar penal în care vor fi efectuate cercetări de către Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria, notează IPJ.

„Legat de înregistrarea apărută în mediul online, în presa locala cât și în Senatul României, aș dori să îmi exprim poziția. În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru telefoanele și mesajele de felicitare și încurajare, nu este în totalitate meritul meu, poate chiar deloc, căci fără ajutorul anumitor persoane nu aflam și poate cădeam victima acestor interlopi cu pretenții de politicieni. Mulțumesc celor care au făcut posibil acest lucru!

 În urma sesizării politiei s-a deschis dosar de cercetare penală, pe numele unor persoane, membrii ai filialei PSD Cumpănă. La fel că și dvs., aștept cu emoție rezultatul anchetei și dovada daca Justiția Româna, mai este corectă sau nu. Eu sunt optimist și am încredere în Justiție, în ciuda vorbelor spuse de către apropiații primarului, cum că aceasta se lauda cu protecția senatorului Stroe Felix, deoarece i-ar fi dator și cu prietenia unui anume procuror constănțean. Asta nu înseamnă că poți comanda execuții la colt de strada, fară să răspunzi în fata legii.

  Ce este și mai grav, este faptul că aceasta infracțiune s-a produs sub ochii majorității filialei PSD Cumpăna, ceea ce înseamnă că majoritatea a fost de acord cu aceste practici sau daca nu totuși au TĂINUIT-O ceea ce este tot infracțiune, facandu-i părtași. În concluzie, mare parte din filiala PSD Cumpăna, ar trebui să fie acuzată de aceeași infracțiune. Ăștia sunt indivizii care defilează mândrii alaturi de seful de clan mafiot, Mariana Gaju.

 Chiar aș dori să îi întreb cum își privesc în ochi familiile, copiii, nepoții, după ce pun la cale astfel de fapte care se pot solda cu pierderi de vieți omenești, distrugerea vieții familiilor, copiilor nevinovați. Asta vă doriți pentru viitorul copiilor și nepoților voștri!? În perioada următoare, vom putea vedea cine dintre acești membri psd, mai pot fi numiți oameni și cine nu.

 Doresc să felicit pe cei care s-au hotărât să vorbească și nu mai doresc să se ascundă și le ofer tot sprijinul meu necondiționat. Doar împreună putem să învingem acești infractori, să ne sprijinim reciproc, făcând front comun și să nu îi lașam să ne amenințe sau șantajeze să ne ținem gura. Prin aceste fapte, au dat dovada că sunt slabi și speriați de mania celor mulți. “AJUNGE”!!!

  Pe parcursul timpului, v-am arătat că am fost victima mai multor abuzuri din partea primarului și acoliților, dar acestea nu vor rămâne neplatite și mă aștept și la altele viitoare, plângeri și acuzații de la apropiațîi dânsei. Disperarea Hidrei! Mâine am recursul la procesul cu amenda primita abuziv, proces castigat de mine în prima instanță. Acum au găsit motiv “întemeiat” precum că aș avea comportament deviant că i-am făcut domnului Zisu plângere pentru abuz în serviciu și i-am cerut o bere pentru că l-am iertat. Oare cine are comportament deviant, eu sau Mariana Gaju!? Eu sunt de acord să răspund pentru faptele mele, atâta timp cât toți răspundem conform legii, pentru propriile fapte.

  Am văzut încercarea penibila a primarului de a denatura adevărul, chiar m-a amuzat și chiar mi-aș dori să vina cu aceeași penibila minciuna și la proces. Din cate stiu, totemurile primarului, au fost mâzgălite o singura data și asta culmea, la o zi sau doua după protestul nostru împotrivă “proastei României”, Veorik Dancila. A fost o tentativa penibila a lor, de a încercă să ne facă să parem huligani asemeni fazei cu aruncarea gunoiului pe camp de către usrăi. Protestul a fost foarte legal, jandarmii nu ne-au deranjat, nu ne-au legitimat, nu am adresat injurii decât adevărul. Tocmai că psd-eiii de la intrarea în Pavilion, ne-au înjurat că la ușa cortului.

  Am greșit când nu v-am ascultat să nu îi iert pentru abuzuri, nu o voi mai face deoarece au continuat, voi merge până la capăt și nu voi mai trece cu vederea nimic. Daca dai pe mana legii un individ care comite infracțiuni, nu înseamnă că-i faci rău ci faci un bine societății, astfel nu îi mai dai șansă să comită alte infracțiuni, împotrivă ta sau altor persoane.

 Asigur angajații primăriei, care își merita locul, că nu au de ce să se teama de mine, deși primarul încearcă să îi bage în aceeași oala cu ea, le cunosc greutățile, dramele și îi asigur de tot sprijinul meu. Vă mulțumesc pentru profesionalismul, dedicația și amabilitatea voastră, ori de cate ori am apelat la sprijinul vostru.

 CONTINUĂM ȘI VĂ VOM ȚÎNE LA CURENT CU ALTE DETALII PICANTE! DEMISIA MARIANA GAJU!“, notează Nicu Nicărel.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta