Connect with us

Societate

După ce a scris în mediul online că are DOAR O STICLĂ DE ULEI DESFĂCUTĂ în cămară, șeful ANPC a primit… 40 de litri de ulei prin curier

Published

on

Românii au luat cu asalt marile magazine, în weekend, pentru a cumpăra ulei. Cozile la ulei veneau după ce, tot săptămâna trecută, românii au stat ore-n șir la cozile din stațiile peco.

Într-o postare făcută pe contul său de Facebook, Horia Constantinescu, președintele ANPC, încerca să îi calmeze pe români spunându-le că situația nu este deloc scăpată de sub control, că România are stocuri de ulei și că alarma din mediul online nu este justificată.

“Pe cei care încă judecă normal îi rog să nu se lase atrași într-o situație jenentă”, le transmitea Horia Constantinescu, șeful ANPC, sâmbătă, românilor.

Mesajul complet este aici:

O nouă isterie cuprinde România: presupusa criză de ulei alimentar! Șeful ANPC: “Pe cei care încă judecă normal îi rog să nu se lase atrași într-o situație jenantă!”

“Glume de prost gust”

Posibil pentru că Horia Constantinescu a scris în mediul oline că are în cămară DOAR o sticlă de ulei și aia… desfăcută, astăzi, șeful ANPC a fost “ținta” unei… glume. Un bărbat din Brașov a trimis pe adresa șefului de la Protecția Consumatorilor 40 de litri de ulei de floarea soarelui.

“Buna ziua tuturor,
Daca nu ar fi tragic, ar putea fi comic!
Astazi, pe adresa autoritatii, am primit un colet plin cu bidoane de ulei de floarea soarelui, fara a-l fi comandat!
L-AM RETURNAT EXPEDITORULUI!
Ma bucur sa constat CA EXISTA STOCURI SI PENTRU GLUME DE PROST GUST!
Pretul este unul discutabil, cu siguranta!
Pentru a nu mai exista pe viitor sansa de a transmite astfel de “cadouri”, am discutat cu cei care administreaza aceasta piata online, sa gasim solutii de siguranta suplimentara!
Numerele de telefon ce apar la detalii, nu sunt ale mele!”, este mesajul pe care Constantinescu l-a făcut public, în urmă cu câteva minute.

Iată și dovada:

 

Comments

comments