Conecteaza-te cu noi

Actual

Echipa de handbal a CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României!

Published

on

handbal csm

Victorie și calificare în finala Cupei României! CSM Constanța o învinge pe CS Minaur Baia Mare cu 29 – 24, după o repriză secundă foarte bună, în care a condus pe tabelă și la diferențe mai mari. Handbaliștii constănțeni au anulat repede deficitul de un gol de la pauză, 10-11, și au revenit la timonă, 15 – 14, reușind apoi să se desprindă decisiv până la jumătatea reprizei, 24 – 17! Interul stânga Vitaly Komogorov a fost necruțător de la 9 metri, iar Nistor și Ilie au avut și ei evoluții solide, pe fondul unei apărări mult mai exacte, care le-a lăsat puține soluții băimărenilor.

„Antrenorii George Buricea și Ionuț Pușcașu au mizat pe Vasile 1 gol, Rusu – Komogorov 8 goluri, Nistor 6, Andrei 3, Ilie 3, Stankovic 3, Chikovani 1, Susanu 1, Murtaza 1, Rareș Ștefan 1, Teodor Ștefan 1, Nikolic, Caba, Drăgan, Căbuț. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, suporterilor prezenți în Sala Dinamo, unde așteptăm și mai mulți fani la finală! CSM Constanța va lupta pentru a-și apăra trofeul cu câștigătoarea semifinalei Dinamo – CSM București, în care campioana este super-favorită. Finala mare este duminică, de la ora 15.00, și va putea fi urmărită în direct pe ProArena, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!“, notează CSM Constanța.

handbal csm

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions