Actual

Eforie: Copilă de 13 ani, însărcinată cu concubinul mamei ei! Bărbatul a fost arestat

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de 27 martie a.c., un bărbat din Eforie a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile sub acuzaţia comiterii infracţiunii act sexual cu un minor. De fapt, tânărul – care are 34 de ani – a lăsat însărcinată o copilă de numai 13 ani, nimeni alta decât fiica concubinei sale.  Din câte se pare, în trecut el ar mai fi fost cercetat pentru o faptă similar însă nu a putut fi arestat din lipsa probelor adunate împortiva sa. De această dată, copila este însărcinată în patru săptămâni, iar bărbatul a ajuns în spatele gratiilor. În mod paradoxal, nu a fost vorba despre un viol aşa că lucrurile sunt cât se poate de încurcate. (Foto: Arhivă)

Update: Referitor la cazul minorei din Eforie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa face următoarele precizări:

Cazul se află în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. O echipă mobilă formată din specialiști a însoțit mama și minora, alături de Poliție, la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea investigațiilor și a oferit consiliere psihologică. Cazul este în continuare monitorizat de DGASPC Constanța. În funcție de rezultatele anchetei IPJ Constanța, vom putea stabili măsurile ce se impun având în vedere interesul superior al minorei.
Aceasta a fost externată, astăzi, din spital și continuăm monitorizarea cazului. Dacă Instanța va decide judecarea tatălui în libertate, mama și cei trei copii minori pot beneficia de protecție în cadrul Modului Mama și Copilul aparținând DGASPC Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!