Connect with us

Societate

Elevii Școlii Generale Dan Barbilian din Constanța plantează puieți de tei în parcul Tăbăcărie

Published

on

În cursul zilei de azi, 2 decembrie 2021, începând cu ora 13.30, elevii din clasa a III-a C (coordonator prof. Liliana Mihai Radu) si din clasa Pregătitoare D (coordonator prof. Simona Petrencu) din cadrul Școlii Generale nr. 28 Dan Barbilian din Constanța vor desfășura o acțiune de plantare a unor puieți de tei în parcul Tăbăcărie.

Activitatea face parte din calendarul programului internațional de eTwinning “Our Green Hearts ” si se desfășoară cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța și sub coordonarea Asociației F.O.C.1865 (Farul Ospitalier Constanța).

Sponsorii acestei inițiative sunt: SIAN IMAGE MEDIA SRL și X-PRINTING SRL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!