Conecteaza-te cu noi

Societate

Serbarea de Crăciun organizată anual de Sindicatul Liber al Navigatorilor, ANULATĂ. Cum puteți intra în posesia cadourilor

Published

on

În acest an, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, nu se mai organizează serbarea de Crăciun care avea loc, anual, la sediul Sindicatului Liber al Navigatorilor Constanța.

Printr-un anunț de presă, SLN anunță procedura prin care pachetele de sărbători se pot ridica.

Pasul 1:

În perioada 6 – 10 decembrie a.c., puteți solicita programarea în vederea ridicării pachetului de Crăciun, trimițând mesaj – text la numărul de telefon 0741 332 633 – disponibil doar pentru aplicația WhatsApp. Mesajul va cuprinde următoarele informații:

Advertisement
  • numele și prenumele navigatorului
  • compania
  • funcția
  • numărul copiilor (anul/anii nașterii)
  • numărul de telefon al navigatorului

Pasul 2

Veți primi pe WhatsApp un mesaj cu programarea ridicării pachetului, respectiv locul, data și ora stabilită precum și un cod în baza căruia veți ridica pachetul.

”În acest an, datorită restricțiilor impuse de pandemie și de lege, suntem nevoiți să anulăm serbarea de Crăciun, iar pachetele se vor ridica doar prin programare pentru a evita așteptarea, aglomerarea și riscul de infectare.”, au precizat reprezentanții Sindicatului Liber al Navigatorilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions