Conecteaza-te cu noi

Politica

Emanuela Gavrilă – „Free and happy *fără apartenenţă politică:)))))”. PSD îl aruncă în lupta pentru Costineşti pe Horia Constantinescu

Published

on

Omul de afaceri Horia Constantinescu, care derulează afaceri sub marca Bonton în Bucureşti, Costineşti, Mangalia şi Azuga, a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei PSD Costineşti, după demisia din această funcţie a Emanuelei Gavrilă. Constantinescu va fi aruncat în lupta pentru Primăria Staţiunii Tineretului, împotriva septuagenarului Traian Cristea, de la PNL, primul şi deocamdată singurul primar din scurta istorie a comunei. Hotărârea a fost luată de preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe. Prin Decizia nr. 6 din 23 februarie 2016, semnată de Stroe, conducerea interimară a organizaţiei social-democrate din Costineşti i-a fost delegată lui Horia Constantinescu, ca urmare a demisiei înaintate de fosta preşedintă interimară, Emanuela Gavrilă, dar mai ales „ţinând cont de necesitatea organizării şi coordonării unitare a activităţii de pregătire şi desfăşurare a campaniei electorale…”.

“În anul 2014, împreună, am câştigat alegerile pentru Parlamentul European! Din nou impreună trebuie să câştigăm alegerile locale din Costineşti! O listă de consilieri puternici şi verticali şi un primar care nu s-a îmbogăţit pe spatele dumneavoastră!” – acesta a fost mesajul publicat de PSD Costineşti, pe pagina de Facebook, la scurt timp de la numirea în funcţie a lui Horia Constantinescu.

De cealaltă parte, Emanuela Gavrilă a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie, în care apare cu spatele, cu mâinile ridicate şi degetele răsfirate spre cer. „Free and happy *fără apartenenţă politică:)))))”, este mesajul care însoţeşte fotografia Emanuelei Gavrilă.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions