Politica Slide

Exclusiv. Victor Ponta anunță mobilizarea pentru filialele Pro România: “Vin la Constanța după Paște”

apr. 02, 2018 Mihaela Tîrpan

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astăzi, pentru “Ordinea.ro” că după Paște vor fi demarate acțiuni în toate marile orașe din țară. Conducerea Pro România este direct interesată de organizarea filialelor.

Ponta a evitat să vorbească despre nume și viitoare funcții (știm cu toții informațiile apărute în spațiul public privind o viitoare colaborare între primarul Valentin Vrabie – Medgidia – și Pro România), dar a punctat pentru ziarul nostru că toate detaliile privind organizarea filialelor vor fi luate după sărbătorile pascale. De asemenea, liderul Pro România susține că nu a fost stabilit un calendar al vizitelor în teritoriu, dar va ajunge la Constanța după Paște.

“Ne organizăm. Nu facem nimic special în această perioadă, am decis ca după Paște să punem în aplicare un program de vizite în teritoriu, toate cu un singur scop: organizarea. Nu știu cine, cum și ce funcție va avea. La acest moment suntem eu, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu. După Paște ajungem și la Constanța și vom analiza care sunt variantele de acolo”, a declarat Victor Ponta pentru “Ordinea.ro”.

Amintim că la nivelul județului Constanța se ocupă de organizare deputatul Mircea Banias, fost ALDE. De asemenea, știm că de activitatea grupului format la nivelul municipiului se ocupă tot un fost membru ALDE, Bogdan Dicu. Dicu a fost președintele ALDE Tuzla.

sursa foto: adevarul.ro

Citiți și:

A fost înființat partidul Pro România. Ce spune Mircea Banias despre proiectul Pro România Constanța

 

Comments

comments