Connect with us

Opinie

Făgădău și joaca de-a primarul preocupat: “A inventat și mimatul mersului cu autobuzul”

Published

on

În Constanța, după marea invenție științifico-culturalã a micului și a berii, PSD-iștii- probabil deja ați aflat- au mai inventat și mimatul mersului cu autobuzul.

Se știe bine că mima face parte din arta teatrală insă, pentru primarul Constanței mimatul a devenit o adevărată politică de acțiune. El mimează că este primar, așa cum mimează că apa de la robinet este bună, așa cum mimează că în Constanța sunt proiecte de anvergură, că avem un Cazinou reabilitat și plini de turiști care îl vizitează, că orașul nostru este un oraș bogat, așa cum mimează că avem un oraș cu drumuri asfaltate, cu spații verzi.

Joaca de-a primarul preocupat i-a ținut pe constănțeni fără apă caldă și căldură.  Este doar unul din exemplele când mima devine o dramă pentru constănțeni.

Suntem conștienți cu toții de faptul că acest mers cu autobuzul este doar de ochii lumii, pentru că deja se știe că acest oraș este îndatorat pentru următorii 20 de ani, pentru aceste diesel-uri care circulă în oraș. Oricât ar încerca să pară omul popular, știm cu toții că este doar o mimă electorală, iar astfel de tehnici nu vor rezolva nicio problemă serioasă existentă în municipiul Constanța.

Sper ca pe 26 mai să apară primul semn în Constanța prin care să penalizăm mimatul de-a primarul, mimatul că PSD-ul duce grija acestui oraș! Ce s-ar face ei dacă noi am începe să mimăm că plătim taxele locale?

În concluzie, este foarte trist cand acest joc de-a mima începe să fie o dramă pentru întreg municipiul și pentru fiecare constănțean!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta