Connect with us

Actual

Făgădău: “Traficul rutier va fi RESTRICȚIONAT în zona peninsulară”. Pe ce se bazează

Published

on

Traficul rutier în zona peninsulară va fi restricționat, a anunțat astăzi primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Edilul informează că are drept argument cele peste 15.000 de chestionare completate de constănțeni prin care se dorește restricționarea traficului în zona istorică a orașului.

Ceea ce Făgădău nu a spus ține de data de la care această masură va intra în vigoare.

“Am avut o cercetare de piață. Au răspuns chestionarului nostru peste 15.000 de oameni. Concluzia este una extrem de clară: vom restricționa accesul auto în Zona Peninsulară, în zona istorică a orașului Constanța. Punct. Nu vă dau niciun termen. Voi informa toți constănțenii și asupra cercetării cu Peninsula și ce va urma cu Peninsula”, transmite primarul Făgădău.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!