Conecteaza-te cu noi

Actual

Făgădău: “Traficul rutier va fi RESTRICȚIONAT în zona peninsulară”. Pe ce se bazează

Published

on

Traficul rutier în zona peninsulară va fi restricționat, a anunțat astăzi primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Edilul informează că are drept argument cele peste 15.000 de chestionare completate de constănțeni prin care se dorește restricționarea traficului în zona istorică a orașului.

Ceea ce Făgădău nu a spus ține de data de la care această masură va intra în vigoare.

“Am avut o cercetare de piață. Au răspuns chestionarului nostru peste 15.000 de oameni. Concluzia este una extrem de clară: vom restricționa accesul auto în Zona Peninsulară, în zona istorică a orașului Constanța. Punct. Nu vă dau niciun termen. Voi informa toți constănțenii și asupra cercetării cu Peninsula și ce va urma cu Peninsula”, transmite primarul Făgădău.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions