Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu devastator în Dobromir! Un bărbat a murit carbonizat

Published

on

În această noapte, în jurul orei 3.10, pompierii Detaşamentului Medgidia au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu care izbucnise la o casă, în localitatea Dobromir Deal. La ajungerea echipajelor de intervenţie la faţa locului, focul era extrem de violent, se manifesta generalizat şi cu degajare mare de fum. Casa a ars în totalitate şi de-abia după localizare şi stingere, adică în jurul orei 5.15, au putut pătrunde pompierii în interior. Acolo au găsit un trup carbonizat al unui bărbat de aproxomativ 60 de ani. Suprafaţa afectată de foc ar fi în jur de 80 mp.

Update: În urmă cu puţină vreme, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, a precizat că este foarte posibil ca incendiul de la Dobromir să fi izbucnit din cauza unei lumânări lăsate aprinse. Acum se ştie şi faptul că bărbatul care a pierit avea 64 de ani şi locuia singur.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions