Connect with us

Stiri

Fazani împușcați ilegal în Chilia Veche

Maria Ionescu

Publicat

la

Sâmbătă după amiază, polițiștii de frontieră aflați în patrulare în județul Tulcea, au făcut o descoperire mai puțin obișnuită. Concret, ei se aflau în zona Batag, situată pe raza comunei Chilia Veche când au descoperit un cetățean care vâna ilegal.  Lângă el, oamenii legii au găsit șapte fazani împușcați. În urma cercetării la faţa locului, au mai fost descoperite, ascunse în vegetaţie, două arme de vânătoare, una CY 550 Scandinav şi alta marca Benelli, un dispozitiv optic de ochire Duralyt, un trepied telescopic, un binoclu şi 14 cartuşe cu glonţ. În fața faptului împlinit, vânătorul ilegal, în vârstă de 68 de ani, din județul Vrancea, a declarat că a încercat să ascundă dovezile de poliţiştii de frontieră, deoarece nu deţine documente legale pentru folosirea la vânătoare a armelor şi muniţiilor.

Polițiștii au întocmit documente pentru o lucrare penală, sub acuzația comiterii ingfracțiounii de vânătoare fără permis sau autorizaţie legală.

Cei şapte fazani au fost predați reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare Tulcea, conform procedurilor legale, iar armele au fost depuse la biroului specializat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: