Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Fiul directorului CMSN, angajat prin concurs la CMSN

Published

on

La sfârșitul lunii august a.c., la secția Delfinariu din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța au fost selectate dosarele de înscriere pentru ocuparea postului vacant de medic veterinar. Pentru acest examen s-au înscris la concurs Andrei Vlad  Bîlbă, fiul directorului general CMSN, Adrian Bîlbă, precum și Alexandru Marian Stamate.

Pe data de 20 septembrie a.c., cu începere de la ora 10.00, la sediul Delfinariului s-a desfășurat proba scrisă. După susținerea și notarea acesteia și după acordarea notelor pentru interviu, comisia de concurs a stabilit câștigătorul în persoana lui Andrei Bîlbă, care a obținut 70 de puncte la proba scrisă și 90 de puncte la proba interviu.

Este de precizat faptul că cel de-al doilea concurent, Alexandru Marian Stamate, nu s-a mai prezentat la concurs.

Comisia de concurs a fost alcătuită din Curlișcă Angelica, în calitate de președinte, și următorii membrii: Chiorean Adriana și Musteață Ana. Secretarul comisiei a fost Vatafu Daniela.

Advertisement
palaz

Comisia a precizat că, în conformitate cu art.30, al.4 din HG 286/2011 – ”se consideră admis la concursul pentru
ocuparea unui post vacant/temporar vacant candidatul care a obținut cel mai mare punctaj dintre candidații care au concurat pentru același post, cu condiția ca aceștia să fi obținut punctajul minim necesar”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions