Actual Slide

(foto) Carnea de miel, la control! Ce au descoperit inspectorii OPC în piețele din Constanța

mart. 31, 2018 Mihaela Tîrpan

Comisarii din cadrul Protecției Consumatorilor Constanța continuă acțiunile de control în piețe și unitățile de alimentație publică din municipiul și județul Constanța.

Zilele acestea, pe lista verificărilor se află carnea de miel. Astfel, OPC Constanța verifică condițiile în care este comercializată carnea de miel, temperatura ambientală și calitatea acesteia.

Ce ai descoperit inspectorii OPC, vedeți în imaginile de mai jos:

“Ieri am efectuat doua actiuni de control, vizand produsele traditionale acestei perioade! Intelegem in primul rand sa sustinem producatorii romani, sa-i incurajam si sa identificam deficientele in actul de comert al acestora! Pentru expunerea in piata, pe niste tevi insalubre, vopsite intr-o maniera jenanta, la temperatura ambientala (14C), nu producatorilor ar fi trebuit sa le scriem amenda, ci celor care lasa pe ultimul loc masa pascala, uitand ca romanii isi fac cumparaturile la piata! Cum sa fie producatorul dobrogean competitiv?! Cum sa-l incurajam sa produca?! Oferindu-i o sandrama in care, la cald, sa vanda marfa “proaspata”! Suntem convinsi ca cei care sunt vinovati, primesc merindele pe alta cale!”, informează conducerea OPC Constanța.

Comments

comments