Connect with us

Actual

(foto) Terenurile agricole și pădurea de pe malul Dunării din zona comunei Rasova, inundate

Published

on

Este cod galben de inundații pe Dunăre  în intervalul 26.03.2018 ora 15.00 – 06.04.2018 ora 16.00 pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de SHEN Porțile de Fier, județele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

La Rasova, Dunărea a inundat deja terenurile agricole situate pe malul Dunării. Inundată este și pădurea de pe malul Dunării din zona aceleiași localități.

Mariana Mitu, primarul comunei Rasova, a declarat deja pentru “Ordinea.ro” că localitatea nu este în pericol, că au fost luate toate măsurile privind prevenirea unor evenimente neplăcute cauzate de creșterea debitului Dunării.

An de an, pe aceste terenuri oamenii cultivă porumb. Rămâne de văzut dacă anul acesta se mai poate face ceva…

Citiți și:

(FOTO) Rasova. Va fi activat Serviciul de permanență pentru codul portocaliu de inundații. Mesajul primarului

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!