Connect with us

Actual

(FOTO) Doi bărbați, prinși la braconaj piscicol pe lacul Tatlageac

Published

on

peste braconat

Doi bărbați  au fost prinși, ieri, la braconaj piscicol pe lacul Tatlageac din județul Constanța. Cei doi au încercat să scape de jandarmii care i-au surprins, au fugit pe câmp dar au fost prinși în scurt timp.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, sâmbătă, 25 februarie a.c., un echipaj de jandarmerie a surprins doi bărbaţi care braconau dintr-o barcă, cu ajutorul unor setci monofilament, pe lacul Tatlageac de pe raza localităţii 23 August.

La apariţia jandarmilor, cei doi bărbaţi au aruncat în apă uneltele folosite, au vâslit spre malul opus unde au abandonat barca şi au fugit pe câmp, fiind însă prinşi în scurt timp.

”Cei doi bărbaţi amplasaseră pe lac 250 de metri de setcă monofilament, utilizând în acest scop o ambarcaţiune neînregistrată. Jandarmii au recuperat uneltele de pescuit abandonate şi din acestea peste 40 de kilograme de crap fitofag (novac) şi caras.”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

După întocmirea actelor premergătoare de către jandarmi, cei doi bărbaţi, împreună cu ambarcaţiunea şi uneltele folosite, au fost predaţi către poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Peştele recuperat a fost predat către o societate comercială în vederea valorificării.

Foto: IJJ Constanța

peste braconat

peste braconat

peste braconat

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!