Connect with us

Politica

(foto) Horia la pătrat. Țuțuianu și Constantinescu, tatonări pentru un parteneriat

Publicat

la

La doar două zile de la ședința social democraților constănțeni în cadrul căreia actualul șef al Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, a fost înlăturat din lista candidaților pentru viitorul mandat, actualul lider al administrației județene pare că și-a găsit… calea. I s-a alăturat lui Horia Constantinescu, încă șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Constanța.

Pe adresa redacției am primit mai multe fotografii din care reiese că cei doi s-au întâlnit și au bătut palma. Informațiile pentru o viitoare colaborare au fost confirmate pentru “Ordinea.ro” de Horia Constantinescu.

“Cred că ar trebui reformată sau formată o echipă care știe administrație, iar Horia Țuțuianu este unul dintre constănțenii care știe să facă proiecte. Da, vă confirm, am luat în calculele de viitor o colaborare cu Horia Țuțuianu. Ne-am câștigat încrederea de-a lungul ultimilor ani și consider că este unul dintre constănțenii care știe administrație. Acum, tot sincer vă spun că mingea este la el în teren și am încredere că va ști ceea ce trebuie făcut”, a declarat Horia Constantinescu pentru ziarul nostru.

Vă punem la dispoziție și mai multe fotografii realizate, aseară, la o cafenea.

Horia Țuțuianu nu a răspuns apelurilor venite din partea “Ordinea.ro”, însă îi așteptăm punctul de vedere vizavi de acest subiect.

Vă recomandăm și:

Trădat de PSD pentru șefia CJ, Țuțuianu trimite mesaje online: “Un scenariu nepotrivit manierelor social-democrate”

NOTĂ! Horia Constantinescu candidează din partea PPUSL pentru Primăria municipiului Constanța, pe 14 august și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean. De partea cealaltă, Horia Țuțuianu apare pe toate afișele electorale ale PSD drept candidatul social democraților pentru șefia CJ Constanța. De vineri, Horia Țuțuianu nu mai este candidatul partidului pentru această funcție fiind înlăturat, cu unanimitate de voturi în Biroul Politic Județean, voturile de susținere mergând la Felix Stroe, șeful PSD Constanța și directorul general al SC RAJA SA.

Comments

comments

Politica

Chițac a pierdut alegerile pentru postul de vicepreședinte pe apărare din PNL

Publicat

la data de

Scris de

Liderii PNL și-au ales conducerea. Lucian Bode devine astfel secretar general (606 voturi pentru și 40 anulate), Dan Motreanu prim-vicepreședinte (736 voturi pentru și 5 anulate), iar vicepreședinte pe apărare a fost ales Virgil Guran (459 voturi pentru; contracadidatul său, Virgil Chițac a avut 129 voturi pentru și 50 anulate). Alegerile interne din PNL au fost marcate de două valuri de retrageri. Sursa: stiripesurse.ro.

Amintim că, în momentul în care Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL, Chițac a fost printre primii liberali care și-au arătat susținerea față de premier. La fel a procedat edilul Constanței și când fostul premier Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL. Iată că, strategia lui Vergil Chițac de a se „lipi“ se șefii PNL nu a dat roade.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Lucian Bode: „PNL trebuie să câștige toate alegerile din 2024“

Publicat

la data de

Scris de

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, astăzi, că partidul pe care îl reprezintă vrea să câștige toate alegerile din 2024.

„Anul 2024 va fi greu din punct de vedere electoral. O să fie alegeri. Vestea bună e că PNL e singura forță de dreapta și cel mai mare de pe eșichierul politic. PNL trebuie să fie pregătit să câștige pe linie în 2024”, a spus Bode.

Conducerea PNL s-a reunit, vineri, într-o nouă şedinţă, la Consiliului Naţional, după Liga Aleşilor Locali de joi. În cadrul şedinţei sunt aleşi secretarul general al partidului, unde este o singură candidatură: Lucian Bode, un prim-vicepreşedinte, unde s-au înscris două candidaturi, ale lui Virgil Popescu şi Dan Motreanu şi un vicepreşedinte, unde sunt patru candidaţi.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Nicolae Ciucă: „Vrem să facem în PNL o școală a performanței administrației locale“

Publicat

la data de

Scris de

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, chiar este convins că Guvernul pe care îl conduce și aleșii liberali sunt performanți. Ciucă a declarat, astăzi, în cadrul Ligii Aleşilor Locali, că faptul că PNL se află astăzi la guvernare se datorează succeselor aleşilor locali liberali, care au generat încredere în PNL, în toată ţara. El a arătat că primarii PNL sunt modele de performanţă administrativă şi politică.

„Vreau să vă tramsmit două mesaje, primul, al deschiderii către soluţiile care vin dinspre dumneavoastră şi mesajul de încredere în capacitatea de a rerula proiecte şi a-i convinge pe cetăţenii localităţilor pe care le administrează că nu şi-au irosit votul. Succesele din administraţie s-au convertit în încredere în polliticienii PNL. Faptul că PNL se află astăzi la guvernare se datorează succeselor dumneavoastră, care au generat încredere în PNL, în toată ţara. Vrem să instituţionalizăm şi să răspândim bunele practici ale guvernării locale de succes a PNL, acolo unde se vrea, replicarea lor şi în alte judeţe. Vrem să facem în PNL o școală a performanței administrației locale.” , a spus Ciucă, citat de stiripesurse.ro.

Sursa foto: Facebook

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: