Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

(foto) Horia la pătrat. Țuțuianu și Constantinescu, tatonări pentru un parteneriat

Published

on

La doar două zile de la ședința social democraților constănțeni în cadrul căreia actualul șef al Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, a fost înlăturat din lista candidaților pentru viitorul mandat, actualul lider al administrației județene pare că și-a găsit… calea. I s-a alăturat lui Horia Constantinescu, încă șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Constanța.

Pe adresa redacției am primit mai multe fotografii din care reiese că cei doi s-au întâlnit și au bătut palma. Informațiile pentru o viitoare colaborare au fost confirmate pentru “Ordinea.ro” de Horia Constantinescu.

“Cred că ar trebui reformată sau formată o echipă care știe administrație, iar Horia Țuțuianu este unul dintre constănțenii care știe să facă proiecte. Da, vă confirm, am luat în calculele de viitor o colaborare cu Horia Țuțuianu. Ne-am câștigat încrederea de-a lungul ultimilor ani și consider că este unul dintre constănțenii care știe administrație. Acum, tot sincer vă spun că mingea este la el în teren și am încredere că va ști ceea ce trebuie făcut”, a declarat Horia Constantinescu pentru ziarul nostru.

Vă punem la dispoziție și mai multe fotografii realizate, aseară, la o cafenea.

Horia Țuțuianu nu a răspuns apelurilor venite din partea “Ordinea.ro”, însă îi așteptăm punctul de vedere vizavi de acest subiect.

Vă recomandăm și:

Trădat de PSD pentru șefia CJ, Țuțuianu trimite mesaje online: “Un scenariu nepotrivit manierelor social-democrate”

NOTĂ! Horia Constantinescu candidează din partea PPUSL pentru Primăria municipiului Constanța, pe 14 august și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean. De partea cealaltă, Horia Țuțuianu apare pe toate afișele electorale ale PSD drept candidatul social democraților pentru șefia CJ Constanța. De vineri, Horia Țuțuianu nu mai este candidatul partidului pentru această funcție fiind înlăturat, cu unanimitate de voturi în Biroul Politic Județean, voturile de susținere mergând la Felix Stroe, șeful PSD Constanța și directorul general al SC RAJA SA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions