Connect with us

Politica

(foto) Iorguș și-a însurat baiatul. Sulfina Barbu a fost nașa.

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Zanfir Iorguș, fostul primar al municipiului Mangalia și-a însurat, la sfârșitul săptămânii trecute, băiatul. Emoționat, fostul edil al Mangaliei și fost parlamentar din partea Partidului Democrat, a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii și un mesaj.

“Nu credeam că emoțiile pot fi așa de mari”, a fost mesajul cu care Zanfir Iorguș a însoțit imaginile postate pe Facebook.

Din spatele cortinei, potrivit surselor “Ordinea.ro”, evenimentul a fost unul spectaculos, de la nași, la invitații din lumea bună a județului și nu numai și până la tort. Știm și vă transmitem și dvs. că petrecerea din familia fostului primar a fost organizată pe plaja hotelului “President” din Mangalia, au participat 200 de apropiați , iar Sorin, ginerică, a avut și câteva pretenții. Printre ele, câteva zeci de invitații pe care ar fi dorit să le dea în nume personal, semn că nunta era a lui, nu a fostului politician. La petrecere, invitaților li s-a servit vin de Rasova, vinul “Soare”, iar partea muzicală a evenimentului a fost asigurată de trupa Juke Box. Nici tortul de nuntă nu este unul pe care să-l trecem cu vederea, iar imaginea postată de Iorguș pe pagina sa de Facebook demonstrează acest aspect. De asemenea, nici nașa băiatului fostului primar din Mangalia nu poate trece neobservată. Cea care l-a dus la altar pe Sorin Iorguș a fost Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului și Gospodăririi Apelor în guvernarea Partidului Democrat. Socrul mare și nașa sunt cunoștințe vechi, iar politicienii cu adeziuni vechi știu acest aspect.

sursa foto: Facebook

Comments

comments

Politica

Iohannis, despre șansele pentru organizarea anticipatelor: „Au scăzut sub 50%“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în această seară, că întreaga vină pentru prelungirea crizei politice aparține PSD. Reacția șefului statului vine după ce Curtea Constituțională a României admis, astăzi, sesizarea PSD în privința conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier.

„PSD e un partid iresponsabil. După ce a produs una dintre cele mai dezastruoase guvernări, după ce a demis guvernul Orban, PSD  a creat o npuă criză pron sesizarea CCR. Nu voi comenta, așa cum știți că nu am comentat. Voi aștepta motivarea. Este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor. Vedem, pe de o parte, un guvern demis pentru că a încercat să debirocratizeze administrația locală, și, pe de altă parte, un PSD obsedat de putere care refuză să accepte legitimitatea de a guverna”, a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului a susținut că se impune și mai mult organizarea alegerilor parlamentare anticipate, pentru că nu se mai poate continua în acest fel, cu „guverne demise semestrial”.

„Vedem că PSD -ului îi est frică să se întoarcă la popor. Îi asigur pe români că România e guvernată, chiar dacă are un guvern interimar. Situația generată  inconștient de PSD trebuie oprită”, a spus Iohannis.

Președintele punctat că sub nicio formă nu va desemna un premier de la PSD. Totodată, Iohannis a mai spus că, în urma deciziei de azi a CCR, șansele pentru organizarea alegerilor anticipate au scăzut sub 50%.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Iohannis convoacă CSAT pe tema coronavirus

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu câteva minute, că va convoca Consiliul Suprem de Apărarea Țării pentru a analiza măsurile care se impun pe tema răspândirii coronavirus. Întâlnirea ar urma să aibă loc miercuri, 26 februarie. Șeful statului a făcut apel la calm și, totodată, a făcut apel la politicieni să nu speculeze pe tema acestui virus.

”Autoritățile trebuie să insiste pe mijloacele de comunicare cu populație. Fac apel la calm către cetățeni, să fie vigilenți să să respecte normele de igienă și sfaturile medicilor, pentru a se proteja. Fac apel la mass-media să evite senzaționalul și știrile cu impact emoțional ridicat care pot produce panică. Fac apel la politicieni să nu speculeze în mod oportunist această situație. Am remarcat, deja, pe unii făcând declarații alarmiste, speriind cetățenii. Să înceteze imediat cu această atitudine!”, a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului a punctat este în contact permanent cu instituțiile statului care gestionează această situație.

„Vreau să fiu extrem de clar: nu avem niciun caz de coronavirus înregistrat în România până în prezent.“, a afirmat Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Ședința de învestire a Guvernului Orban II, AMÂNATĂ, din lipsă de cvorum

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ședința de plen a Parlamentului pentru învestirea Guvernului Orban 2 a fost amânată, astăzi, la scurt timp după ce a început, din lipsă de cvorum. Ședința a fost suspendată având în vedere că în sală erau prezenți doar 188 de parlamentari din cei 465. După ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze, din nou, pe Ludovic Orban pentru Palatul Victoria. Curtea Constituțională a stabilit, tot astăzi, cu majoritate de voturi, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis. Stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: