Connect with us

Exclusiv

(foto) Iorguș și-a însurat baiatul. Sulfina Barbu a fost nașa.

Published

on

Zanfir Iorguș, fostul primar al municipiului Mangalia și-a însurat, la sfârșitul săptămânii trecute, băiatul. Emoționat, fostul edil al Mangaliei și fost parlamentar din partea Partidului Democrat, a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii și un mesaj.

“Nu credeam că emoțiile pot fi așa de mari”, a fost mesajul cu care Zanfir Iorguș a însoțit imaginile postate pe Facebook.

Din spatele cortinei, potrivit surselor “Ordinea.ro”, evenimentul a fost unul spectaculos, de la nași, la invitații din lumea bună a județului și nu numai și până la tort. Știm și vă transmitem și dvs. că petrecerea din familia fostului primar a fost organizată pe plaja hotelului “President” din Mangalia, au participat 200 de apropiați , iar Sorin, ginerică, a avut și câteva pretenții. Printre ele, câteva zeci de invitații pe care ar fi dorit să le dea în nume personal, semn că nunta era a lui, nu a fostului politician. La petrecere, invitaților li s-a servit vin de Rasova, vinul “Soare”, iar partea muzicală a evenimentului a fost asigurată de trupa Juke Box. Nici tortul de nuntă nu este unul pe care să-l trecem cu vederea, iar imaginea postată de Iorguș pe pagina sa de Facebook demonstrează acest aspect. De asemenea, nici nașa băiatului fostului primar din Mangalia nu poate trece neobservată. Cea care l-a dus la altar pe Sorin Iorguș a fost Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului și Gospodăririi Apelor în guvernarea Partidului Democrat. Socrul mare și nașa sunt cunoștințe vechi, iar politicienii cu adeziuni vechi știu acest aspect.

sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!