Conecteaza-te cu noi

Societate

(FOTO) Plaja Perla, curățată de angajații Polaris împreună cu preșcolarii de la Grădinița Tărâmul Basmelor

Published

on

polaris bun

Peste 30 de copii de la Grădinița cu Program Prelungit Tărâmul Basmelor au desfășurat ieri, 11 mai, o adevărată acțiune de ecologizare a plajei Perla din stațiunea Mamaia.

Micii ecologiști, echipați cu saci, mănuși, veste și șepcuțe au pornit hotărâți să curețe plaja, dornici să strângă cât mai multe deșeuri și să ne demonstreze că, deși sunt mici, pot face treabă ca niște adevărați adulți. Împărțiți în echipe de câte doi, unul responsabil cu sacul, iar celălat cu colectarea deșeurilor, preșcolarii s-au descurcat foarte bine și au strâns numai deșeuri reciclabile.

”Prin această acțiune, micii voluntari și-au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la efectele aruncării deșeurilor la întâmplare. Pentru că toți producem deșeuri, este obligația fiecăruia de a avea un comportament responsabil față de mediu, pentru că acest lucru influențează sănătatea ecosistemelor, ucigând animale și punând în pericol sănătatea noastră.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

În urma acestei activități, copiii au intrat în contact cu o problemă reală de mediu și au ajutat la rezolvarea acesteia. Astfel, prin puterea exercițiului, știm că vom întâlni, peste câțiva ani, adulți cărora le pasă de mediul înconjurător.

Advertisement

”Felicitări micuților și cadrelor didactice pentru implicare! Ați făcut o treaba excelentă!”, i-au felicitat reprezentanții companiei de salubrizare pe micii ecologiști.

polaris

polarisa

polaris

polaris

polaris

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions