Connect with us

Societate

(FOTO) Polaris a susținut proiectul ”ECOmpetiția”. Ultima acțiune de ecologizare, în Parcul Tăbăcărie

Published

on

curatenieparcul tabacarie

Ultima acțiune de ecologizare din cadrul proiectului “ECOmpetiția”, desfășurată de compania Polaris M Holding alături de Liga Studenților – Universitatea “Ovidius”, a avut loc sâmbăta, 8 aprilie, și s-a desfășurat în parcul Tăbacărie, pe porțiunea cuprinsă între zona City Park și Pavilion.

Timp de două ore, peste 35 de voluntari au ecologizat Parcul Tăbăcărie și au colectat peste 40 de saci cu deșeuri.

Proiectul “ECOmpetiția” s-a desfășurat pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie și a fost susținut de Polaris cu saci, mănuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare.

”Acțiunea de ecologizare s-a derulat și alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea “Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

Le mulțumim și îi felicităm pe toți cei care au luat parte la aceste acțiuni! Adoptarea unui comportament responsabil față de mediu, în viața de zi cu zi, ar trebui să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris.

curatenie aarcul tabacarie

curatenie parcul tabacarie

curatenie parcul tabacarie

curatenie parcul tabacarie

curatenie parcul tabacarie

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!