Connect with us

Politica

Gardul vilei în care locuiește Traian Băsescu, vandalizat: „Petrov, achită-ți datoriile!”

Published

on

Gardul vilei de protocol în care locuiește, încă, Traian Băsescu a fost vandalizat. „Petrov, achită-ți datoriile”, este mesajul scris pe gardul vilei de protocol de Marian Căpățână.

„Nu am vandalizat. Eu  de astăzi, o lună de zile, voi învăța să fac grafitti. Vor urma și alții, Victor Ponta. Eu sunt așa -zisul intermediar între Bercea Mondial și Micea Băsescu. Știe toată lumea că atunci când am fost arestat eu și Mircea Băsescu, acest individ a ieșit sub umbrela luptei anticorupție pe care o făcea Kovesi, acea individă monstruoasă. Am fost arestat că aș fi intermediat banii dintre Bercea Mondial și Mircea Băsescu. Eu am făcut doi ani de pușcărie din cauza acestor escroci. Eu am numărat banii, cei 600 de mii de euro pe care i-a adus Bercea Mondial lui Mircea Băsescu pentru Traian Băsescu au fost ca Bercea Mondial să fie scăpat de justiția independentă. Mie trebuie să-mi dea mie 300 de mii de euro”, a spus Marian Căpățână.

Traian Băsescu a declarat că nu ia în calcul să reclame la poliție faptul că vila sa a fost vandalizată de Marian Căpățână și  spune că incidentul i s-a întâmplat pentru că e un pensionar inofensiv, care nu mai e apărat de stat.

„Mi se pare o chestiune de proastă calitate a unui om de proastă calitate. M-a sunat fratele meu să îmi spună că afirmația legată de bani nu e adevărată, că nu a avut cont la BCR, unde spune Căpățână că a depus 2.000 de euro. Au fost unii specializați în dezinformare. Că sunt la Paris, e o adevărată poveste. Nu voi apela la nicio firmă de pază după retragerea SPP. Nu văd care ar fi scopul nici să sun la poliție, cu ce ar ajuta. Nu am ce să spun. Mi se pare că e greu de explicat și dacă astea îs abordările instituțiilor statului, eu ce pot face? Inactivitatea instituțiilor nu mă surprinde. Ele sunt lovite de o lașitate când un om nu mai are putere. Dacă mai aveam putere, Căpățână era în dubă acum și gardul era curățat. Dacă eram într-o funcție de putere politică, acum sunt un pensionar inofensiv. Poliția nu va face nimic. Să îl aducă pe Căpățână să spele gardul”, a declarat Băsescu.

Marian Căpăţână, judecat pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul Mircea Băsescu – Bercea Mondial, a fost condamnat în 2016 la 3 ani de închisoare cu executare de Tribunalul Constanţa. De asemenea, Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat  la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Judecătorul a dispus şi confiscarea a 265.000 de euro de la cei doi.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta