Conecteaza-te cu noi

Actual

Gunoaie cât casa, la Constanța!

Published

on

Câteva zile, cât a fost ger năpraznic și viscol care a închis drumurile, nici gunoaiele din municipiul Constanța nu au fost ridicate. Este inutil să spunem că acestea trebuie adunate de aceeași firmă, Polaris, care se ocupă și de deszăpezirea orașului. Este suficient să vă uitați pe geam pentru a vedea cum arată străzile noastre. Eu nu voi mai cataloga firma, pentru a nu se înțelege greșit demersul meu. Așadar, este aproape inutil să spun că și tomberoanele de gonoi sunt arhipline, cum la fel se prezintă situația și în jurul lor. Dacă, de regulă, aș fi catalogat constănțenii pentru acest lucru, la ora actuală lucrurile sunt puțin diferite! ”In aceasta perioada, in care s-a instalat cod rosu de viscol si ninsoare, rampa ecologica a fost inchisa, astfel compania Polaris s-a regasit in imposibilitatea de a colecta deseurile, neavand unde sa le depoziteze. In paralel cu desfasurarea activitatii de deszapezire, Polaris depune eforturi mari sa reintre in graficul normal de colectare a deseurilor.”, precizează într-un comunicat de presă reprezentanții firmei Polaris. Să spunem că înțelegem cum stau lucrurile – nu a depins de ei închiderea rampei ecologice. Dar, în condițiile în care au de acționat pe toate străzile orașului, stau și mă întreb cum vor reuși colectarea gunoaielor adunate la rampele de gunoi? (Poza pe care o voi publica a fost postată pe facebook de catre Sorin Mihailescu!).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions