Connect with us

Politica

Guvernul trimite UN MILIARD DE EURO către primari și IMM-uri

Published

on

Premierul Nicolae Ciucă a explicat că se va adopta o Ordonanță de Urgență, care va aloca un miliard de euro către primării și IMM-uri pentru a trece pe energie verde.

Ciucă a explicat că primarii pot investi acești bani în școli, spitale, iluminat public sau alte instituții.

”Este o OUG foarte importantă, care asigură o finanțare de un miliard de euro. 500 de milioane sunt destinate autorităților locale pentru producția de energie verde și vor putea să investească acești bani în iluminat public, încălzire etc. Alte 500 de milioane sunt destinate IMM-urilor, iar banii pot fi utilizați pentru eficientizarea halelor de producție și producerea de energie verde pentru consum propriu.”, a spus Nicolae Ciucă.
foto cu rol ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement