Connect with us

Actual

Hotelurile THR Marea Neagră și-au remediat deficiențele descoperite de către inspectorii OPC. Horia Constantinescu: “Se poate!”

Published

on

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au decis, pe 11 iulie, închiderea unor hoteluri ce aparțin THR Marea Neagră. Concret, este vorba despre hotelurile Doina, Minerva și Venus. Aici, inspectorii OPC au găsit dezastru și condiții greu de apreciat că se pot constitui în variante pentru cazarea la mare. Totuși, acestea funcționau, iar camera costa 100 lei / noapte.

Astăzi, inspectorul șef din cadrul CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat că hotelurile Diana și Venus vor fi redeschise deoarece și-au remediat deficiențele constatate de inspectorii de la Protecția Consumatorilor, iar imaginile vorbesc de la sine.”Se poate”, a declarat inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu.

Iată imaginile dezastrului si citeste si

OPC închide hoteluri ce aparțin THR Marea Neagră SA

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement