Connect with us

Societate

În perioada 24-27 mai, CERONAV organizează Conferința Internațională a IASST

Published

on

ceronav

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizează cea de-a 80-a Conferință a International Association for Safety and Survival Training – IASST. Evenimentul, care aduce împreună experți din domeniul siguranței maritime și supraviețuirii pe mare, se desfășoară în perioada 24 – 27 mai a.c..

Prioritatea CERONAV, în calitate de membru cu drepturi depline al International Association for Safety and Survival Training încă din anul 2004, este siguranța personalului maritim. Prin intermediul participării active la conferințe și evenimente organizate de IASST, CERONAV contribuie la dezvoltarea și implementarea celor mai bune practici în domeniu.

“Conferința IASST este o oportunitate unică pentru experții în siguranță maritimă și supraviețuire, de a-și împărtăși cunoștințele și experiența, de a discuta provocările actuale și de a explora inovațiile și tendințele emergente în domeniu”, a declarat Ovidiu Cupșa, director general CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Participanții vor avea ocazia de a lua parte la prezentări și sesiuni de lucru susținute de specialiști recunoscuți la nivel internațional, unde vor fi abordate subiecte relevante legate de siguranța maritimă și tehnicile de supraviețuire.

”IASST este o asociație internațională cu o experiență de peste 40 de ani în îmbunătățirea tehnicilor de răspuns în cazuri de urgență prin intermediul schimbului de cunoștințe și a colaborării între furnizorii de training din domeniul siguranței pe mare. Membrii IASST, provenind din peste 47 de țări din întreaga lume, reprezintă mediul profesional naval, centrele de coordonare a salvării în caz de naufragiu, industria offshore și centrele de pregătire și perfecționare pentru personalul maritim. (http://www.iasst.com).”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al CERONAV.

Foto: Ovidiu Cupșa împreună cu Henk Spanjer, președinte IASST.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!