Conecteaza-te cu noi
SEAS

Video

Îngropați în gunoaie, la Agigea

Published

on

Ingropati in gunoaie la Agigea foto Gabriel Ciobanu

Pe un teren agricol din vecinătatea parcului Mihai Eminescu din Agigea au fost depozitate sute de tone de deșuri din construcții. Cât vezi cu ochii! Și nu vorbim doar de pavele, borduri, plăci de granit (provenite, cel mai probabil, de la școala nouă). Au mai fost aruncate de-a valma și capace de canalizare, platice, copexuri, cabluri electrice, saci de tot felul. O parte din platforma edificată în câmp, pe terenurile care trebuiau să servească agriculturii, a fost asfaltată, deși acest asfalt nu folosește nimănui. Drumul de acces în zonă a fost prevăzut cu stâlpi de iluminat. Iar în timp ce această pustietate este dotată cu astfel de utilități, comuna se scufundă în noroaie. Un clip Ordinea.Ro. Invitat: Gabriel Ciobanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions