Connect with us

Politica

Iohannis a „uitat“ să răspundă la întrebarea: „De ce costurile deplasărilor externe pe care le faceți sunt confidențiale?“

Published

on

iohannis aeronava

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită oficială în Bulgaria și a convenit cu omologul său, Rumen Radev, să continue demersul comun pentru aderarea la spațiul Schengen în cursul acestui an. La finalul întrevederii, un jurnalist român l-a întrebat pe șeful statului dacă știe de ce costurile deplasărilor externe pe care le faceți sunt confidențiale. În schimb, șeful statului român a preferat să răspundă la o altă întrebare legată de incidentul din Marea Neagră, unde o dronă americană, care ar fi decolat de la o bază din România, a fost doborâtă de avioane rusești.

Amintim că, președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis au fost în vizită de stat în Japonia, acolo unde au fost primiți de împăratul Japoniei, dar și de către premierul Japoniei. Zborul până la Tokyo nu s-a efectuat cu o cursă a TAROM, ci cu un avion privat de lux, Boeing 737-900ER, aparținând companiei luxemburgheze Global Jet. O oră de zbor cu acest avion costă în jur de 20.000 de euro.

Sursa foto: presidency.ro – Facebook / g4media.ro/ Boardingpass.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta