Connect with us

Politica

(VIDEO) USR își dorește alianță de dreapta la Constanța, dar fără Chițac: „PNL trebuie să scape de el, pentru că îi va ține lipiți de PSD“

Published

on

usr constanta

Conducerea USR Constanța a declarat, astăzi, prin prisma ultimelor evenimente petrecute în Consiliul Local, că are dialog cu aleșii PNL, dar că nu a existat niciodată o alianță în adevăratul sens al cuvântului cu liberalii.

„A existat un protocol încheiat în urmă cu doi ani, care nu a fost respectat de la bun început. Noi în continuare ne menținem intenția de a respecta protocolul, în schimb partea cealaltă nu respectă nimic. Deci, cumva, ei trebuie să fie cei care să fie trași la răspundere de respectarea acelui document. Discuții putem să avem în continuare, dar probabil că nu vor fi la fel ca înainte. Cu toate acestea, discuțiile pot să existe în continuare“, a spus președintele Organizației Județene Constanța a USR, consilierul local Dumitru Caragheorghe.

El a subliniat că protocolul încheiat între USR și PNL, privind alianța la nivel local, s-ar putea încheia în momentul în care primarul Vergil Chițac își dă demisia din funcție.

Deputatul Stelian Ion a declarat, la rândul său, că este greu să ai un dialog cu primarul Chițac câtă vreme el nu dorește lucrul acesta.

„Poartă discuții destul de des cu Dumitrache de la PSD (Ion Dumitrache, liderul PSD Constanța, n.r.). Cu noi, mai puțin. Noi nu vrem terenuri în Mamaia, nu avem combinații din acestea imobiliare pe care să le discutăm. Dar este important să spunem că ne dorim alianță de dreapta la Constanța. Nu dorim să servim interesele PSD….Noi facem curat în ograda noastră, dar trebuie și ei (PNL, n.r.) să scape de Chițac. “, a spus Stelian Ion.

Mai multe detalii puteți afla aici:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta