Conecteaza-te cu noi

Politica

Iohannis condamnă mobilizarea parțială dispusă de Putin pentru conflictul din Ucraina

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a condamnat ferm, astăzi, în numele României, anunțul liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, privind „mobilizarea parțială” a rezerviștilor ruși pentru a putea participa la conflictul din Ucraina.

„România condamnă cu fermitate anunțul președintelui Putin despre următorii pași ai Rusiei spre escaladarea în continuare a războiului său ilegal împotriva Ucrainei. România își reiterează apelul către Rusia să oprească imediat agresiunea împotriva UA și să își retragă complet toate forțele armate.“, a scris Iohannis pe Twitter.

Amintim că, președintele rus Vladimir Putin a anunțat în această dimineață o “mobilizare parțială” a rezerviștilor, deschizând calea pentru o escaladare majoră a războiului din Ucraina, în timp ce Moscova pierde teren pe câmpul de luptă. Liderul de la Kremlin a avertizat că Rusia este pregătită să utilizeze “toate mijloacele sale de apărare”, inclusiv nucleare, pentru a se apăra.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions