Conecteaza-te cu noi

Societate

IPJ Tulcea face angajări în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor. Vezi când e concurs

Published

on

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează la data de 13.03.2021, concurs prin încadrare directă, pentru ocuparea două posturi de ofițer specialist I (medic veterinar) și a unui post de ofițer de poliție.

Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro, în perioada 10.02-19.02.2021

Persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea unui post scos la concurs prin încadrare directă.

Cele trei posturi scoase la concurs sunt de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specifice postului.

Advertisement

Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro, până la data de 19 februarie a.c., ora 16.00.

Informații complete referitoare la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și pe site-ul Poliției Române: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs; https://tl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-16.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la telefon 0240/506723 sau 0240506700 int. 20113.

Foto: Tulcea News

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions