Connect with us

Actual

ÎPS Teodosie dă cu subsemnatul în fața polițiștilor din Constanța

Publicat

la

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este audiat joi, 7 aprilie a.c., de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, într-un dosar penal, însă, la acest moment nu se cunoaște calitatea ierarhului și nici despre ce infracțiuni ar fi vorba.

Pe surse, la acest moment se știe că ar fi vorba despre o anchetă care ar avea legătură cu modul în care Arhiepiescopul Tomisului a obținut distincția de stat Steaua României.

UPDATE

IPS Teodosie a confirmat că a dat cu subsemnatul la Poliție

ÎPS Teodosie a fost întrebat, în această seară, despre audiere la Poliție, în cadrul emisiunii „Dialog duhovnicesc cu IPS TEODOSIE, Arhiepiscopul Tomisului“ de la Radio Dobrogea. Că a confirmat în live-ul de pe youtube că a fost chemat să fie audiat cu privire la Steaua României. El a spus că a fost în calitate de martor, dar a constatat altceva, că e un denunț calomnios din parte unei persoane care a cerut referințe despre cărțile pe care le-a scris.

Iată declarația:

„Am fost în calitate de martor, dar am constatat altceva, că e un denunț calomnios din parte unei persoane care a cerut referințe despre cărțile pe care le-am scris. Și s-au dat referințele. Nu a fost mulțumit. Astăzi am constatat că persoana care a cerut acele explicații pentru cărțile mele a depus un denunț calomnios. Auzisem, așa, din anumite cercuri, că nu știu ce mi se mai pregătește. Nu credeam că e real. Dar azi am constatat că este real ceea ce se pregătește și, iată, nu eram martor deloc. Era o șicană pusă la cale de o persoană care, în mod oficial, a formulat denunțul calomnios ca o plângere penală. De aceea, am angajat pe avocatul Cuculis, care, imediat după ce se va închide dosarul ăsta, va depune o plângere penală în numele meu pentru denunț calomnios“, a spus IPS Teodosie.

 

 

Comments

comments

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: