Conecteaza-te cu noi

Actual

ÎPS Teodosie dă cu subsemnatul în fața polițiștilor din Constanța

Published

on

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este audiat joi, 7 aprilie a.c., de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, într-un dosar penal, însă, la acest moment nu se cunoaște calitatea ierarhului și nici despre ce infracțiuni ar fi vorba.

Pe surse, la acest moment se știe că ar fi vorba despre o anchetă care ar avea legătură cu modul în care Arhiepiescopul Tomisului a obținut distincția de stat Steaua României.

UPDATE

IPS Teodosie a confirmat că a dat cu subsemnatul la Poliție

Advertisement

ÎPS Teodosie a fost întrebat, în această seară, despre audiere la Poliție, în cadrul emisiunii „Dialog duhovnicesc cu IPS TEODOSIE, Arhiepiscopul Tomisului“ de la Radio Dobrogea. Că a confirmat în live-ul de pe youtube că a fost chemat să fie audiat cu privire la Steaua României. El a spus că a fost în calitate de martor, dar a constatat altceva, că e un denunț calomnios din parte unei persoane care a cerut referințe despre cărțile pe care le-a scris.

Iată declarația:

„Am fost în calitate de martor, dar am constatat altceva, că e un denunț calomnios din parte unei persoane care a cerut referințe despre cărțile pe care le-am scris. Și s-au dat referințele. Nu a fost mulțumit. Astăzi am constatat că persoana care a cerut acele explicații pentru cărțile mele a depus un denunț calomnios. Auzisem, așa, din anumite cercuri, că nu știu ce mi se mai pregătește. Nu credeam că e real. Dar azi am constatat că este real ceea ce se pregătește și, iată, nu eram martor deloc. Era o șicană pusă la cale de o persoană care, în mod oficial, a formulat denunțul calomnios ca o plângere penală. De aceea, am angajat pe avocatul Cuculis, care, imediat după ce se va închide dosarul ăsta, va depune o plângere penală în numele meu pentru denunț calomnios“, a spus IPS Teodosie.

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions