Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Lăsați nesupravegheați, doi copii din Cernavodă au plecat la plimbare. Au fost găsiți în Constanța

Published

on

Ieri după amiază, 20 aprilie, în jurul orei 18.15, polițiștii Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că a găsit, în cartierul Poarta 6, doi copii singuri, care păreau dezorientați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au preluat pe cei doi minori, de 7 ani, respectiv 10 ani.
Copiii au declarat că sunt din orașul Cernavodă și că au plecat singuri de la domiciliu, cu microbuzul, fără a-și anunța părinții, pentru a se plimba în municipiul Constanța.
Polițiștii i-au identificat pe cei doi minori, stabilind, totodată, faptul că nu figurează ca dispăruți.
Din primele informații rezultă că aceștia nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

“A fost contactată mama minorilor, care s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, fiindu-i reîncredințați copiii. Aceasta a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions