Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Operațiune de salvare pe mare, travers de Mangalia

Published

on

sar atremis

Update: În această după amiază, nava SAR THEIA a ajuns la nava “Nana Leen”.

La ora 16.30, cetățeanul sirian de pe nava Nana Leen, rănit la unul din membrele superioare, a fost preluat în siguranță de către echipajul navei Sar Theia și predat, în stare bună, serviciilor medicale de la mal, în jurul orei 17:00.

Știre inițială: Astăzi, 21 aprilie, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dat ordin de plecare navei SAR THEIA din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), în vederea efectuării unei operațiuni de tip Medevac.

La bordul navei M/V “NANA LEEN”, sub pavilion Sierra Leone, unul din membrii de echipajului a suferit leziuni la nivelul membrelor superioare și necesită evacuare medicala de urgență și îngrijiri de specialitate.

Advertisement
palaz

Nava SAR THEIA din cadrul ARSVOM s-a deplasat cu toată viteza către zona indicată, respectiv 14 mile travers Mangalia. De asemenea, pentru reducerea timpului de intervenție, nava “Nana Leen” vine în întâmpinarea navei SAR, către zona de ancoraj.

“Intervenția este destul de dificilă din cauza vremii nefavorabile cu vânt puternic și mare agitată, de grad 3-4.

Intervenția este in curs de desfășurare.

Revenim cu informații!”, a precizat Dorina Cocu, purtător de cuvânt al ARSVOM Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions