Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Scandal într-un local din Eforie Nord. Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Published

on

cutit

La data de 19 aprilie, un bărbat a pătruns într-un local din stațiunea Eforie Nord, având asupra sa un obiect tăietor – înțepător.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, ieri, 20 aprilie, polițiștii Poliției orașului Eforie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

“În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în localul respectiv, ar fi avut loc un conflict verbal între mai multe persoane, fără ca acestea să se agreseze fizic și fără a fi provocate distrugeri locației.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În cauză cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale ce se impun.

Advertisement
palaz

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions