Connect with us

Societate

Licitaţie la ANAF Constanţa. Vezi ce clădiri, hale şi terenuri se vând

Maria Ionescu

Publicat

la

Pe data de 12 martie, cu începere de la ora 13.00, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța, pe b-dul Tomis, nr. 312 A se vor vinde la licitaţia a II-a mai multe bunuri aflate în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Este vorba despre un imobil compus din teren intravilan în suprafață de 1.169 mp și construcția – clădire cu 5 birouri, 4 holuri, 2 WC-uri, un grup sanitar, un vestiar, un duș, un spălător și un spațiu comercial în suprafață construită la sol de 740 mp, care are număr cadastral 102464 și carte funciară deschisă nr. 102464, situate în Jud. Constanța, Sat. Mihail Kogălniceanu, Com. Mihail Kogălniceanu, Șoseaua DN2A, (Ferma 1), lot 2.

Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, diminuat cu 25%, pentru licitația a II-a este de 191.636 lei, exclusiv TVA.

În acelaşi loc, cu începere de la ora 13.30, se va organiza o altă licitaţie. Este vorba despre un ansamblu de clădiri compus din construcțiile:

– imobil compus din C1 -Hala tip P+1,CIE, în suprafață construită la sol de 1.133 mp și desfășurată de 2.266 mp, C2- Hala tip P+1, CIE, în suprafață construită la sol de 1.173 mp și desfășurată de 2.346 mp, C3- Hala tip P+1, CIE, în suprafață construită la sol de 1.177 mp și desfășurată de 2.354 mp și  C9 -Magazie tip P, CIE, în suprafață construită la sol de 294 mp și desfășurată de 294 mp, precum și teren intravilan aferent în suprafaţă de 12487 mp, care are număr cadastral 104040 și carte funciară deschisă nr. 104040, situate în Jud. Constanța, Sat. Mihail Kogălniceanu, Com. Mihail Kogălniceanu, Șoseaua DN2A, (Ferma 1), lot 1/1/1.

Prețul de evaluare sau de pornire al licitației, diminuat cu 25%, pentru licitația a II-a: 419.673 lei, exclusiv TVA.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Societate

Mâine se poate dona sânge la Constanța. Numărul donatorilor este insuficient

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Mâine se poate dona sânge, la sediul CRTS Constanța, strada Nicolae Iorga, nr. 85. Printr-un comunicat de presă, reprezantanții centrului roagă persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 28 noiembrie, în intervalul 9.00-13.00.

Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

”Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.

Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge.”, precizează dr. Alina Mirella Dobrotă,  director CRTS Constanța.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

SPIT Constanța. Depune declarațiile fiscale în siguranță, de acasă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța vine în sprijinul contribuabililor și pune la dispoziție posibilitatea depunerii declarațiilor fiscale de la distanță, prin mijloace electronice.

Cei interesați au la dispoziție site-ul instituției, www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Declarații fiscale“, cu/fără autentificare.

Declarațiile fiscale pot fi trimise tot de la distanță, fără a fi necesară deplasarea la ghișeele SPIT, pe adresele de e-mail ale instituției: office@spit-ct.roag1@spit-ct.roag2@spit-ct.roag3@spit-ct.roag4@spit-ct.roag5@spit-ct.roag6@spit-ct.ro, prin poștă/servicii de curierat, cu confirmare de primire sau prin fax.

În această perioadă este indicat să rămâneți în spațiile în care vă simțiți protejați. Prin aceste metode alternative, operațiunile rezolvate la ghișeele instituției se pot realiza și de la distanță, mai simplu, mai rapid, mai prudent.

”Reamintim faptul că accesul în sediile Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.”, precizează Biroul de presă al SPIT Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Constanţa. Fără apă caldă şi căldură la punctele termice din zona Staţia de Salvare

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, abonaţii RADET Constanţa, care locuiesc în zona Staţia de Salvare din municipiul Constanţa nu beneficiază de căldură şi apă caldă.

Iată comunicatul:

“Ca urmare a apariției unei avarii pe rețeaua de transport a agentului termic primar, nu se pot asigura serviciile de termoficare la PT 68, 134, 135, din zona Stația de Salvare.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim de înțelegere și cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie !

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792”, precizează dispecerul de serviciu.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: