Conecteaza-te cu noi

Administratie

Lucian Lungoci, revocat din conducerea Litoral S.A.

Published

on

Adunarea Generală a Acționarilor Litoral SA a aprobat, astăzi, în ședință convocată conform legislației în vigoare, revocarea din funcția de administrator provizoriu a lui Lucian Lungoci. Alături de Lungoci, au mai fost revocați și alți doi administratori provizorii, Diana – isabel – Nodit și Florentina – Daniela Mastromarino. În aceeași ședință, toți cei trei au primit voturi de încredere pentru noi mandate.

Iată documentul adoptat și transmis către Bursa de Valori București:

LITO Hotarari AGAO 250918

Advertisement

Lucian Lungoci, administratorul Regiei Autonome Județene de Drumuri Constanța, a fost ales pe data de 21.05.2018 în conducerea societății Litoral SA.

Citiți și:

Lucian Lungoci, administratorul RAJDP Constanța, în conducerea Litoral SA

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions