Connect with us

Politica

Luminița Vlădescu, propunerea PSD Constanța pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului

Published

on

Luminița Vlădescu, fostul viceprimar al municipiului Medgidia, este propunerea PSD Constanța pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Informația este publică și a fost confirmată pentru Ordinea.ro de Luminița Vlădescu.

“Vă confirm faptul că sunt propunerea Biroului Permanent Județean al PSD Constanța pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Mediului. Mă onorează decizia colegilor mei de partid, o propunere care nu face altceva decât să confirme modul profesional în care mi-am desfășurat activitatea în toți acești ani. Desigur, de la propunere până la numire însemnă un drum de parcurs și vom vedea ce decizie va fi luată. Până atunci, vă pot spune că sunt pregătită să merg la București, să lucrez pentru proiecte pentru care ani de zile m-am pregătit. Am lucrat 8 ani în administrația publică și cunosc modalitatea prin care se lucrează la un proiect, inclusiv proiecte europene, și dvs. știți, cunosc acest domeniu de activitate și nu am temeri de niciun fel. Un alt plus al acestei propuneri vine și din partea familiei, oamenii dragi mie mă susțin necondiționat și acest aspect mă motivează”, a declarat Luminița Vlădescu pentru Ordinea.ro.

În PSD Constanța, Luminița Vlădescu este vicepreședinte al Organizației Județene și președinte al Organizației Municipale a PSD Medgidia.

INFO! Ministrul Mediului este TÁNCZOS Barna de la UDMR, iar în conducerea ministerului, așa cum este postat pe pagina oficială, sunt 3 secretari de stat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!