Conecteaza-te cu noi

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanța: Am schițat principalele preocupări pe plan local, proiectele aflate în derulare

Published

on

Marian Crusoveanu

În această lună am reușit să vizitez 41 de localități din județul Constanța. Prin aceste deplasări, am schițat principalele preocupări pe plan local, teme de interes și mai ales proiectele aflate în derulate, anunță deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, la începutul unei noi sesiuni parlamentare.

Din aceste discuții purtate, îmi voi pregăti agenda de lucru pentru noua sesiune parlamentară care va începe zilele viitoare. Șansa investițiilor va fi una crucială pentru dezvoltarea Constanței dar, în același timp, rețeta de succes pentru a depăși decalajele dintre regiunile României. Am salutat inițiative curajoase ale primarilor care reușesc să găsească soluții de finanțare pentru proiectele locale, chiar dacă există o provocare maximă din prisma fluctuațiilor preturilor la materialele de construcții”, scrie parlamentarul constănțean pe constul său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions