Connect with us

Societate

Medalii de argint și bronz, obținute de karatiștii din Eforie la Campionatul Mondial de la Skopje

Published

on

În intervalul 11 -13 noiembrie a.c., în Skopje, Macedonia, s-a desfășurat Campionatul Mondial de karate 21st.ITKF World Traditional Champions&1st.ITFK World Cup for Children.

Din partea clubului Karate Traditional DO JO KUN Eforie au participat doi sportivi, respectiv  Dănuț Ciucu, care s-a înscris la veterani (60 – 69 de ani) și Laurențiu Ciucu, care a reprezentat orașul la categoria senoiri.

Cei doi sportivi au obținut rezultate foarte bune: Dănuț Ciucu a obținut medalia de argint la  categoria kata individual, în vreme ce Laurrențiu Ciucu a obținut medalia de bronz la categoria kumite individual.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!