Conecteaza-te cu noi

Politica

Mihai Lupu va candida pentru un nou mandat în fruntea CJC din partea PUSL

Published

on

mihai lupu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat pentru Ordinea.ro că va candida pentru un nou mandat în fruntea instituției din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) Constanța.

„Mă alătur Partidului Umanist Social Liberal, un partid care îmbrățișează valorile sincerității, integrității și loialității. Împreună cu acești oameni curajoși, am de gând să lupt pentru o administrație responsabilă, transparentă și orientată către binele comunității noastre.
Candidatura mea la alegerile din 9 iunie reprezintă un angajament ferm față de voi, cetățenii județului Constanța. Vom continua proiectele începute și vom accesa noi fonduri pentru dezvoltarea județului cu responsabilitate, pe termen lung. Schimbăm regulile jocului și să redăm puterea oamenilor! Adevărata putere stă în curajul de a rămâne verticali în fața adversităților și de a ne uni forțele pentru un viitor mai bun!“, a scris Lupu pe Facebook.
După plecarea din PNL, Mihai Lupu a încercat să își găsească o formațiune care să îi sprijine proiectul pentru un nou mandat de președinte în frunte CJ Constanța. S-a vehiculat că va avea susținerea PSD, iar apoi au apărut zvonuri că va candida din partea AUR.

De amintit că, pentru Primăria Constanța, din partea PUSL va candida Gihan Eserghep.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions