Conecteaza-te cu noi

Politica

Sondaj CURS. Cine câștigă alegerile în 2024

Published

on

Un sondaj CURS realizat la nivel național, în perioada 19-28 martie, indică faptul că PSD va câștiga detașat alegerile locale.

Scorurile partidelor la alegeri locale din 9 iunie, conform sondajului CURS sunt:

PSD – 35%

PNL – 21%

Advertisement

Alianța Dreapta Unită (USR+PMP+FD) – 13%

AUR – 13%

SOS România – 4%

UDMR – 5%

PUSL – 4%

Advertisement

Altul (sub 2% fiecare) – 5%

Jurnaliștii de la stiripesurse.ro au publicat graficul rezultat în urma realizării sondajului CURS. Iată procentele partidelor mici:

sondaj CURS

sondaj CURS

Sondaj CURS, metodologia:

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din România

Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Precedentul sondaj CURS realizat la nivel național, în perioada 15-27 ianuarie, indica faptul că dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare, scrutinul ar fi câștigat de PSD cu 30%, iar liberalii aflați la guvernare (19%) ar fi fost devansați de partidul AUR (21%).

Advertisement

IMPORTANT!

Data de 30 aprilie este şi data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.
La data de 8 mai 2024 rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024.

Pe 9 iunie 2024, la ora 7.00, va începe procesul de votare, pentru ambele scrutinuri, şi se va încheia în aceeaşi zi, la ora 22.00.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions