Connect with us

Stiri

Neglijența – invitație deschisă la furt

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Astăzi, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au lansat campania de prevenire a furturilor din locuinţă, intitulată ”NEGLIJENŢA – INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT”. Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populaţiei cu privire la modalităţi de prevenire a furturilor din locuinţă, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei și organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă. Activitățile campaniei se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada martie-august a.c., aceasta fiind iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Groupama Asigurări.

Polițiștii alături de parteneri vor iniția acțiuni informativ-preventive și vor distribui peste 5.000 de pliante și 450 de afişe, cetățenilor, subunităților de poliţie din județul Constanța, asociaţiilor de proprietari, centrelor comerciale etc. și vor disemina mass-mediei clipuri Tv și spoturi audio.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în Vama Veche. Toți locuitorii au rămas fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 90 mm, din localitatea Vama Veche, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi – 22 ianuarie 2019, în intervalul orar 15,00– 19,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din întreaga localitate.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de Presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2019, Ziua Unirii Principatelor Române

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că joi – 24 ianuarie 2019, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele RAJA vor acţiona cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

”Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le aducem la cunoștință că toate casieriile RAJA vor fi închise joi – 24 ianuarie 2019. Începând de vineri – 25 ianuarie 2019, casieriile își vor relua programul normal de lucru.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic auto blocat pe str. Unirii din Constanța! Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 22 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, la intersecţia străzilor Căiuţi cu Zorelelor, din municipiul Constanța,  s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Căiuţi şi Zorelelor, cu sensul de mers către complexul comercial Faleză Nord, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.”, precizează Biroul de presă al RAJA.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: