Connect with us

Stiri

O ,,Cerere în căsătorie”, un ,,Happy end” şi un test cu ,,Două liniuţe”

Avatar

Publicat

la

N-am crezut că putem reveni la normalitate. După ani şi ani, şi ani … de kitschuri culturale promovate agresiv de Mazăre & Company, Constanţa a fost ,,invadată”, în această vară, de evenimente de bun-gust şi pentru toate gusturile: Sirtaki de Cartea Recordurilor, Carusel COOLtural, SummerKiss Live Concerts, Ziua Chitarelor, şi enumerarea poate continua.

Cel mai recent este Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa (FITIC), intitulat generic Blue Theatre, care a debutat acum 2 zile  şi se va încheia pe 10 septembrie.

Aşadar, chiar dacă weekendul s-a terminat şi a început o nouă săptămână cu griji şi stress, puteţi să vă relaxaţi şi să vă potoliţi setea de cultură, la sfârşitul zilei, cu teatru.

Iată spectacolele programate astăzi, 5 septembrie, şi o scurtă prezentare a lor:

Ora 18:00
CERERE ÎN CĂSĂTORIE – în concurs
Nu există moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri în căsătorie, pentru a dezgropa toate certurile, bârfele, neînţelegerile între două familii.

Distribuţie: Florentina Năstase, George Constantinescu, Valentin Terente
Regia: Victor Olăhuţ
Producţie: Teatrul de Artă Bucureşti

Ora 19:30

HAPPY END de Zsolt Poszgai
Textul este montat în premieră în România. Urmariţi povestea unei femei care, la 30 de ani, caută un bărbat cu care să-şi împartă viaţa. Timp de 10 ani a avut grijă de o bătrână, dar după ce aceasta a murit, se trezeşte complet singură.

Regia: Alexandru Bogdan
Scenografie şi afiş: Silvana Bratu
Distribuţie: Tudor Istodor, Raluca Aprodu

Ora 21:30
DOUA LINIUŢE
,,Subiectul avorturilor e unul foarte intim şi nu-i deloc greu să pici în capcana de a agresa spectatorul cu el. (…). În locul din piesă unde chiar se discută în amanunt despre avort am pornit toate motoarele farmecului şi comediei, ca să mă asigur ca spectatorul nu se va crispa şi că va urmari povestea, empatic”, spune regizoarea Lia Bugnar.

Distribuţie: Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Lia Bugnar, Cătălin Babliuc şi Istvan Teglas.
Regia: Lia Bugnar
Producţie: Godot Cafe-Teatru

Vă reamintim că intrarea este liberă, iar accesul în sala Teatrului de Stat din Constanţa se face în limita locurilor disponibile.

Şi dacă astăzi nu aveţi timp sau chef, mai aveţi la dispoziţie 5 zile în care puteţi alege.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: