Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Societate

O nouă cădere totală de tensiune la Stația Biruința. 4 localități, FĂRĂ apă potabilă

Published

on

fara apa

Astăzi, 25 noiembrie, în jurul orei 16.00, la nivelul stației de repompare Biruința s-a înregistrat o cădere totală de tensiune. Fără curent, stația nu poate funcționa, iar abonații din localitățile Topraisar și Biruința nu au apă potabilă la robinete.

La ora actuală, din cauza lipsei de energie electrică nu se furnizează apă în 4 localități: Eforie Sud, Tuzla, Biruința și Topraisar.

”Rugăm abonații afectați să dea dovadă de înțelegere și îi asigurăm ca echipele ce asigură permanență vor relua furnizarea de apă imediat ce vor fi rezolvate avariile la sistemul de alimentare cu energie.

Vom reveni cu amănunte!”, precizează reprezentanții Biroului de Comunicare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions